Praktijkinformatie

Openingstijden

Maandag
09:30-16:30 Claire Nijenhuis
Dinsdag
08:15-16:45 Wendy Lips
Woensdag
07:30-14:00 Wendy Lips
Donderdag
08:15-14:30 Wendy Lips
Vrijdag
08:15-16:00 Joyce van Loon

Bereikbaarheid

De praktijk is tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar. Indien wij met een patiëntenbehandeling bezig zijn krijgt u het antwoordapparaat. Het antwoordapparaat is een belangrijk communicatiemiddel voor ons; spreekt u daarom alstublieft altijd uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Voor het maken van afspraken bij voorkeur telefonisch. Voor overige vragen zijn wij ook per email te bereiken. We streven ernaar om uw email binnen 1 werkdag te beantwoorden.

In de praktijk wordt Nederlands en Engels gesproken.

Aanmelding nieuwe patiŽnten

De praktijk neemt nieuwe patiënten aan. Sinds mei 2006 zijn wij vrij toegankelijk geworden, u bent ook zonder verwijzing welkom in de praktijk.

De praktijk is rolstoelvriendelijk.

Tandartspraktijk

In het pand aan de Grote Spie 36 is tevens de tandartspraktijk B.I.C. le Comte gevestigd.

Niet tevreden over uw behandeling?

U staat bij ons op de eerste plaats. Toch kunnen zich onverhoopt situaties voordoen waarover u niet tevreden bent, of waarover u een klacht wilt indien. U kunt dit bij ons melden, zodat wij samen kunnen zoeken naar een oplossing. Mochten wij samen geen oplossing kunnen vinden voor uw klacht dan verwijzen wij u naar de folder klachtenregeling NVM-mondhygiŽnisten. NVM_patientenfolder_klachtenregeling

AVG privacyverklaring

MondhygiŽnepraktijk Lips hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In dit privacybeleid willen we u op transparante wijze informeren over hoe binnen de praktijkvoering wordt omgegaan met persoonsgegevens en op welke wijze de bescherming wordt gewaarborgd. Via deze link kunt u de pdf downloaden.